/

  

Att anställa en ny medarbetare är som att hitta en livspartner, man vill helst att det ska klicka från första sekund och att det sedan ska hålla för evigt. Ett stort och svårt beslut som dessutom kan bli väldigt kostsamt om det inte blir rätt från början. Vi hjälper er mer än gärna att hoppa över själva dejtandet och skräddarsyr en lösning för att ni ska hitta just den medarbetaren som passar er och er verksamhet bäst. 


Vi anser att rekrytering ska vara enkelt för våra kunder och har därför en enkel rekryteringsprocess. Under ett första möte med oss vill vi höra mer om er verksamhet, era utmaningar och hur ni tänker kring er nästa medarbetare. Vi berättar mer om oss och väljer vi sedan att gå vidare med samarbetet så skräddarsyr vi en lösning utifrån era behov. 

Om ingenting annat önskas så är vår målsättning att alltid presentera 4 potentiella kandidater inom 4 veckor. Förhoppningsvis säger det klick direkt med någon av dessa och då påbörjar vi persontester och genomgående referenstagning bara för att försäkra oss om att allt är lika bra som det utger sig för att vara. 

Vi bygger långsiktiga samarbeten med våra kunder

Våra kunder är det vi lever för och därför har vi som vana att bygga långsiktiga samarbeten. Eftersom vi erbjuder allt ifrån att driva hela rekryteringsprocessen till att hjälpa till med delar av den, göra persontester, second opinion, hjälp vid omorganisationer och annat så blir vi ett extrastöd i vardagen för er ledningsgrupp eller HR-avdelning. Sedan starten 2003 har vi rekryterat medarbetare till en rad företag och branscher. Positioner som VD, marknadschef, försäljningschef, projektledare, IT chef, säljare, fastighetschefer, finanskonsulter med flera.

Ett axplock av våra kunder: 

Parks & Resorts, Eventum, Live Nation, Kungliga Lawn Tennis Klubben, Thule Fastigheter, GE Capital, JAK Bank, Fortum, Håkanson United, Kolmården, Skanska, ABBA Exhibition (England och Australien) Gröna Lund, DHJ (England), Furuviksparken, Linqsearch, Skara Sommarland, Stockholmsmässan, mfl. "Leverar alltid i tid och resultatet har hittills varit över förväntan! Följer dessutom alltid upp sina rekryteringar vilket vi verkligen uppskattat."

​​-Ida Troive, HR-chef Gröna Lund

"En helhetsleverantör av rang - Bäst i branschen!”

-​​Christer Fogelmarck, Koncernchef Parks & Resorts


“Vi har stort förtroende för Edcolby, som hjälpt oss med fastighetschef och projektledare samt organisationsfrågor i stort."

​​-Mats Låftman, VD Kungliga Lawn Tennis Klubben